Muziek tijdens de kerkdiensten

De wijkgemeente Oudshoornsekerk streeft ernaar de liturgie van de zondagse diensten te verrijken met functionele muzikale bijdragen.

Het orgel wordt bespeeld door Ad Hesseling en er zijn een aantal vaste vervangers. Zodra de corona situatie dat toelaat zal de cantorij weer worden opgestart. Zangers, ook van buiten onze wijkgemeente, kunnen zich alvast aanmelden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De repetities zullen weer gaan plaatsvinden op de woensdagavonden van 20.00 uur tot 21.30 uur. De cantorij zal zich richten op het nieuwste liedboek van de PKN, afgewisseld met koorwerken uit de barok tot aan hedendaagse composities.

Bij dit alles nodigt onze Wijkgemeente in de Adventstijd en de Kerstdagen, de Stille Tijd en Pasen vaak instrumentalisten en solozangers uit om de diensten op te luisteren met hun muziek. De samenstelling van de liturgieën van de diensten wordt in samenspraak tussen de predikant en de Liturgiecommissie geregeld.