Concert Gospelkoor Elijah

Op zondagmiddag 6 november om 14.30 uur zingt Gospel & Soul Choir Elijah in de Oudshoornse Kerk. Onder leiding van dirigent Trea Kuijsten en begeleid door Govert van der Kolm op piano worden beweeglijke en inspirerende gospels, soulnummers en popsongs ten gehore gebracht. Een feest der herkenning dat in de akoestisch fantastische ambiance van de monumentale Oudshoorse Kerk geweldig zal klinken. U kent Elijah wellicht van het TV programma Korenslag, of anders wel van de Amsterdamse Uitmarkt. En anders is dit de gelegenheid bij uitstek om deze enthousiaste en supermuzikale zangers in levenden lijve voor u te zien en te horen.

Het wordt aangeraden om vooraf te reserveren. Dat kan vanaf 1 oktober aan de balie van het Alphense VVV kantoor op het adres Aarkade 10. Maar het kan ook nu direct al, terwijl u dit leest, door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Vermeld dan alstublieft uw naam en voor hoeveel personen u reserveert, dan ontvangt u binnen 2 dagen een reactie met daarin de opties om te betalen. Ook betalen aan de zaal is mogelijk, maar of er dan nog plaatsen zijn, kan niet worden gegarandeerd.

Wij zien uit naar een prachtige muziekmiddag en verwelkomen u graag!

Evenement-informatie

Startdatum 06-11-2022 14:30