Concerten

Er zijn geen komende evenementen

flyer head

Podium Oudshoorn

Beste luisteraars en concertbezoekers!

Het klimaat om concerten te organiseren heeft een lange periode onder druk gestaan en dat hebben wij in de Oudshoornse Kerk ook gemerkt. Met vallen en opstaan en rekening houdend met de steeds veranderende coronamaatregelen proberen we onze mooie muziektempel weer in te zetten om muziek en cultuur te presenteren.

Zo hadden we op zondagmiddag 7 november een geweldig optreden van Lenny Kuhr & Friends bij ons. Er was grote belangstelling voor. Helaas werden daarna een aantal concerten afgelast en zijn we nu opnieuw begonnen met de programmering. Blijf ons volgen en als u per mail op de hoogte gehouden wilt worden: stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en u mist niets meer!

Houd uw agenda alvast vrij:

Er zijn geen komende evenementen

Concerten Stichting Cornelis de Vlaming in de Oudshoornse Kerk

De Culturele Stichting Cornelis de Vlaming organiseert jaarlijks een fantastische serie concerten in de Oudshoornse Kerk. Dankzij deze stichting hebben al vele bijzondere en vaak beroemde musici acte de présence gegeven in de al even bijzondere akoestiek van de kerk.

Het programma voor het seizoen 2021-2022 ziet het er als volgt uit

9 september 2021 - Fancy Fiddlers (let op: zondagmiddag)
14 oktober 2021 - Lenneke Ruiten met pianotrio
18 november 2021   - Duo Macando
27 januari 2022 - Lumaka Ensemble
03 maart 2022 -Hexagon Ensemble
28 april 2022 - Wendy Roobol, Ursula Dütschler en strijkkwartet

De concerten vinden plaats op de donderdagen en beginnen om 20.15 uur. Uitgebreide informatie vindt u op de website:
 naar de website Cornelis de Vlaming naar de website Cornelis de Vlaming

Toegangskaarten kosten € 21,00 per persoon inclusief een consumptie. Per concert zijn maximaal 100 kaarten beschikbaar en kunnen uitsluitend via de volgende adressen worden besteld via de:

• website: www.cornelisdevlaming.nl

Losse kaartverkoop aan de zaal is om veiligheidsredenen dit seizoen niet mogelijk. Om de concerten veilig te kunnen laten plaatsvinden zullen de Corona-maatregelen van het RIVM e/o de overheid strikt worden gevolgd. De Oudshoornse Kerk is zo ingericht dat aan de voorgeschreven maatregelen wordt voldaan.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.