Concerten Stichting Cornelis de Vlaming in de Oudshoornse Kerk

De Culturele Stichting Cornelis de Vlaming organiseert jaarlijks een fantastische serie concerten in de Oudshoornse Kerk. Dankzij deze stichting hebben al vele bijzondere en vaak beroemde musici acte de présence gegeven in de al even bijzondere akoestiek van de kerk.

Het programma voor het seizoen 2020-2021 ziet het er als volgt uit

27 september 2020 - Fancy Fiddlers (let op: zondagmiddag)
22 oktober 2020 - Lenneke Ruiten
19 november 2020     - Hexagon Ensemble
21 januari 2021 - Combattimento
04 februari 2021 - Hollands Vocaal Ensemble18 maart 2021 - Wendy Roobol
22 april 2021 - Ciconia Consort met medewerking van Herman Pley

Het openingsconcert van het seizoen 2020-2021 begint met de Fancy Fiddlers op zondagmiddag 27 september a.s. (aanvang 14.30 u). De overige concerten vinden plaats op de donderdagen en beginnen om 20.15 uur. Uitgebreide informatie vindt u op de website:
 naar de website Cornelis de Vlaming naar de website Cornelis de Vlaming

Toegangskaarten kosten € 21,00 per persoon inclusief een consumptie. Per concert zijn maximaal 100 kaarten beschikbaar en kunnen uitsluitend via de volgende adressen worden besteld via de:

• website: www.cornelisdevlaming.nl
  • website: www.theatercastellum.nl

Losse kaartverkoop aan de zaal is om veiligheidsredenen dit seizoen niet mogelijk. Om de concerten veilig te kunnen laten plaatsvinden zullen de Corona-maatregelen van het RIVM e/o de overheid strikt worden gevolgd. De Oudshoornse Kerk is zo ingericht dat aan de voorgeschreven maatregelen wordt voldaan.

_paq.push(['setTrackerUrl', u+'matomo.php']); _paq.push(['setSiteId', '2']); var d=document, g=d.createElement('script'), s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'matomo.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s); })();