Huisconcert 2018 Oudshoornse Kerk Alphen aan den Rijn

Een open podium...

Het jaarlijks Huisconcert is een ‘open podium’ voor alle muzikanten en  performers die op enigerlei wijze betrokken zijn bij de Oudshoornse Kerk. Of u amateur bent, of van muziek uw professie hebt gemaakt: wees vooral welkom om mee te doen!

datum: dinsdagavond 5 juni 2018

Onder voorbehoud: bij voldoende belangstelling.

Er zijn geen beperkingen qua muziekstijl, muziekinstrument of aantal optredenden.

Het Huisconcert is het oorspronkelijke initiatief van ds. Gilbert Baudet en mw. Corrie van Veen, beiden inmiddels overleden en helaas niet meer onder ons. Het Huisconcert wordt door velen gewaardeerd om het afwisselende programma dat doorgaans door de enthousiaste en diverse deelnemers wordt geboden.

De laatste keer was op woensdagavond 17 mei 2017 om 20.00 uur.

In 2018 is het volgende concert.

Als u wilt meedoen, meldt u dan vooral aan!

Maar als u denkt op andere wijze een znivolle muzikale bijdrage aan de diensten te kunnen geven, laat het dan ook weten:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

• of een briefje aan Ad Hesseling op Elzekrulzoom 5, 2403 SJ in Alphen aan den Rijn is ook prima.

• Vermeldt u svp  dan wel een telefoonnummer waarop u bereikbaar bent?

In de aanmelding zouden we graag de volgende onderdelen willen zien:

1. Titel en componist van maximaal 3 te spelen stukken en voorkeur
  2. Geschatte tijdsduur per stuk
  3. Het te gebruiken instrument of vocaal.
    Als u zelf het orgel wilt gebruiken, meldt dat dan duidelijk, dan wordt er contact met u opgenomen om een afspraak te maken om op het orgel te kunnen studeren.
    Als u begeleiding van orgel of piano nodig hebt laat u het weten, dan wordt er contact met u opgenomen voor een afspraak  ter voorbereiding.

Programmering:

Op basis van de aanmeldingen wordt een programma opgesteld. Daarbij geldt dat we streven naar een zo eerlijk mogelijke verdeling van de beschikbare tijd. Het kan dus zijn dat niet alle door de aanmelders opgegeven stukken aan bot zullen komen.

Voor vragen over het Huisconcert, of suggesties: