Lunchconcerten algemene informatie

Bij lunchconcerten serveren we vanaf 12.15 uur een heerlijke lunch aan de bezoekers en de musici.

Het concert begint om 13.00 uur.

Na afloop kunt u napraten met de musici onder het genot van koffie, thee of een drankje.

Toegangsprijs inclusief lunch en drankje/hapje na afloop:

Volwassenen €15,-
Bij vooraf reserveren €12,50
Ben je nog geen 18? Dan betaal je €8,-

Bij de overige concerten is de toegangsprijs afzonderlijk vermeld.

Cornelis de Vlaming Concerten

worden georganiseerd door de Culturele Stichting Cornelis de Vlaming.

Voor gedetailleerde informatie over deze concerten: naar de website Cornelis de Vlaming naar de website Cornelis de Vlaming

Lunchconcert Sannie de Jongh, fluit & collega musici

10 juni 2018 - geannuleerd

geannuleerd3

Er wordt hard gewerkt aan nieuwe concerten. Uiterlijk 15 mei is er meer informatie.

Huisconcert 2018 Oudshoornse Kerk Alphen aan den Rijn

Een open podium...

Het jaarlijks Huisconcert is een ‘open podium’ voor alle muzikanten en  performers die op enigerlei wijze betrokken zijn bij de Oudshoornse Kerk. Of u amateur bent, of van muziek uw professie hebt gemaakt: wees vooral welkom om mee te doen!

datum: dinsdagavond 5 juni 2018

Onder voorbehoud: bij voldoende belangstelling.