Contactpersonen algemeen

Oudshoornse kerk
Oudshoornseweg 90
2401 LC Alphen aan den Rijn

verhuur van de kerk: zie contactpersonen algemeen

Facebook: Facebook.com/deOudshoornsekerk

Inschrijven / uitschrijven als lid van de Oudshoornse Kerk kunt u doen via

onderstaande formulieren :

Stichting Vriendenkring Oudshoornse kerk

De Stichting Vriendenkring wil graag het gebouw kwalitatief aan de toekomst doorgeven. Zij wil het gebouw, dus niet zozeer de religie, méér in de belangstelling brengen van een groter publiek.

ANBI diaconie

ANBI-gegevens-diaconie.pdf

Rekening nummer: NL 85RABO 0373 7387 49 t.n.v. diaconie Oudshoornse kerk

ANBI-transparantie

Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een gemeente behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland.

Deze pagina bevat alle benodigde gegevens van de Oudshoornse Kerk om te voldoen aan de per 1 januari 2016 geldende ANBI-voorwaarden van de Belastingdienst.

Giften ANBI (Algemeen Nut Beogende Instellingen) en betalen met IBAN

U als lid kan uw gift aan de kerk aftrekken van de inkomstenbelasting, omdat gemeenten en diaconieën ANBI zijn en voor de Belastingdienst vallen onder de groepsbeschikking van de Protestantse Kerk.

U kunt hier meer over lezen:

1. ANBI format transparantiegegevens Oudshoornse Kerk en
  2. ANBI gegevens Diaconie

Betalen met IBAN

Betalen met IBAN (Internationaal Bank Account Nummer) en volgens de SEPA (Single Euro Payments Area) betaalstandaarden.

Vanaf 01 februari 2014 is het verplicht om te betalen met IBAN en volgens de SEPA betaalstandaarden.

IBAN Algemeen
NL39 ABNA 0892 8486 77 t.n.v. Protestantse Gemeente Oudshoorn t.n.v. o.v.v. kerkrentmeesters

IBAN Diaconie
NL85 RABO 0373 7387 49 t.n.v. Diaconie Hervormde Gemeente Oudshoorn

Links naar andere websites :

www.pkn.nl

De Protestantse Kerk in Nederland

www.kerkenrijnengouwe.nl
kerken rondom rijn en gouwe

Kerken Rondom  Rijn & Gouwe is een tweewekelijks magazine over geloof, kerk en samenleving. Het blad richt zich op lezers in Alphen aan den Rijn en omgeving.

www.vrijzinnig.nl

De VVP (Vereniging van Vrijzinnig Protestanten)

www.vrijzinnig.nl/zuidholland

Idem, Zuid Holland

www.vrijzinnigen.nl

NPB (Nederlandse Protestanten Bond)

Remonstranten Alphen aan den Rijn

www.doopsgezind.nl

Algemene Doopsgezinde Sociëteit

www.apgen.nl

Apostolisch Genootschap

www.vrijegemeente.nl

Vrije Gemeente (Amsterdam)

iarf.net

International Association for Religious Freedom (Nederland)

Documenten

Hieronder vind u oudere uitgaven van Kerk in Uitvoering voor als u nog iets na wilt zoeken

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.