An English blend: Engelse koormuziek met Cappella Frui Cantus

An English blend: Engelse koormuziek met Cappella Frui Cantus

Zaterdagavond 28 oktober 2023 - aanvang 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur. Toegang kost eur 15,- inclusief hapje/drankje na afloop.

 

Het Leiderdorpse Kamerkoor Cappella Frui Cantus zingt erg graag Engelse koormuziek. Gelukkig is er dan een enorme keuze. Deze zaterdagavond neemt het koor ons mee op een reis langs de Britse eilanden. Iets wat meerdere componisten ook deden en wat een aantal juweeltjes van composities opleverde. 

De keuze van Cappella Frui Cantus voor dit programma is gevallen op muziek van de componisten John Rutter, Benjamin Britten, Edward Elgar, Bob Chilcott, Ralph Vaughan Williams en John Tavener. 

Cappella Frui Cantus staat onder de leiding van dirigent Marta Leda en wordt bijgestaan door Jacco van Leeuwen op piano en Sebastiaan van den Bergh op cello. 

Na afloop van het concert is er, zoals de vaste bezoekers van onze concerten inmiddels weten, een gezellige, aangeklede borrel. Ook de musici zullen daarbij zijn, zodat u ook met hen een praatje kunt maken.

Reserveren is gewenst vanwege de planning van de catering. U kunt dat doen door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarna u een email terugontvangt met de opties om te betalen. 

Als u meer wilt weten over het koor: www.cappellafruicantus.nl 

Evenement-informatie

Startdatum 28-10-2023 20:00
Einddatum 28-10-2023 22:00
Prijs per persoon Toegang: eur 15,- inclusief drankje/hapje na afloop
Locatie Oudshoornse Kerk

Locatiekaart